Algemene voorwaarden detuinderij.com

Onze algemene voorwaarden:

Alle bomen en planten van detuinderij.com zijn leverbaar zolang de voorraad strekt. De bomen en planten die wij u op deze webshop aanbieden zijn meestal in de volle grond geteeld en zijn tot ongeveer eind april leverbaar, dit ligt er een beetje aan hoe snel de bomen in het blad komen. Na ongeveer eind april worden er alleen nog bomen in pot of met doorgroeikluit geleverd waar meestal een meerprijs gerekend wordt ten opzichte van de bomen uit de volle grond. Deze bomen en planten met pot of kluit kunnen de hele zomer worden geplaatst. Het beste is eind april na het vullen van de winkelwagen, voor offerte aanvragen te kiezen, dit omdat de meeste prijzen afwijken van de prijzen vermeld op onze website.

De prijzen vermeld op de webshop van detuinderij.com zijn zowel prijzen van bomen en haagplanten uit de volle grond, als pot geteeld

Alle bomen, planten en producten die door detuinderij.com zijn geleverd blijven eigendom van detuinderij.com zolang deze niet door de afnemer zijn betaald.

detuinderij.com is niet aansprakelijk voor geleden vorstschade.

Als een door detuinderij.com geleverde boom niet aanslaat kunt u dit bij ons melden. Dit geldt alleen het eerste groeijaar en betreft alleen de bomen uit de volle grond en niet de bomen die in pot zijn geteeld. Bij een melding na 15 Juni worden de bomen niet meer vergoed, maar proberen we wel met de klant tot een passende oplossing te komen. Voorgaande geldt alleen voor bomen en niet de haagplanten etc. Als er problemen zijn met haagplanten proberen we onze klanten wel tegemoet te komen met de aanschaf van de te vervangen haagplanten. De bomen en haagplanten van detuinderij.com zijn van eerste kwaliteit en vers gerooid. De bomen en haagplanten van detuinderij.com zijn zeer scherp geprijsd en hebben een zeer goede prijs en kwaliteitsverhouding. Dit kunnen wij zo handhaven omdat de meeste bomen en haagplanten door ons geleverd worden uit eigen kwekerij .

Het kan zijn dat er een boom of plant niet meer leverbaar is, maar dan zoeken wij een goed alternatief.

De standaard leibreedte van leibomen tot en met stamomtrek 14 cm is 150 cm, de leihoogte 125 cm.

De standaard leibreedte van leibomen vanaf 16 cm zijn 180 cm, de leihoogte 140 cm.

Als u een ander formaat leischerm wilt is dit mogelijk, graag overleggen we dat met u, het kan zijn, dat er dan een meerprijs berekend wordt.

Standaard doorsnede van de dakvormen tot stamomtrek 12 zijn 150 cm, bij dakvormen vanaf stamomtrek 14 cm is de doorsnede 180 cm.

Alle anderen soorten en maten beplanting die niet in de webshop aanwezig zijn kunt u bij ons per email aanvragen of via het contactformulier.

Als u een beplantingplan heeft kunt u ons mailen of contact met ons opnemen via het contactformulier, wij zorgen dat u een transparante offerte krijgt.